Selecteer een pagina

Ik zie veel vrouwen hard werken om geld te verdienen. Van alleen hard werken word je helaas niet rijk. Vaak zie ik financiën van huishoudens waarbij het nóg sneller lijkt op te gaan dan het binnenkomt. Is dit voor jou herkenbaar? Lees dan zeker even verder.

Hoe kun je rijker worden zónder dat je harder hoeft te gaan werken? In deze blog vertel ik je 3 manieren om snel rijk te worden. Vanaf nu gaat het saldo op jouw spaar- of beleggingsrekening sneller stijgen.

Koop minder spullen.

Veel gezinnen hebben een huis vol met spullen. We komen graag in deze consumptiemaatschappij, maar spullen kosten niet alleen geld wanneer je ze aanschaft. Je moet ze ook schoonmaken, repareren en ooit weer weggooien Ook dit kost allemaal geld en ook zeer veel van je kostbare tijd. Tijd die je op een andere manier zinvoller kan gebruiken. Probeer eens een tijdje meer spullen weg te doen dan je aanschaft. Ga ontspullen. Misschien kun je dingen verkopen via Marktplaats voor nóg meer geld in het laatje? Ontspullen draagt op verschillende manieren bij aan je doel om rijker te worden.

Ontspullen voor vrouwen die snel rijk worden

Bespaar op je vaste lasten.

Kun jij besparen op je vaste lasten? Dit is verreweg de slimste manier om sneller rijk te worden. Hoge vaste lasten zijn de nummer 1 veroorzaker van financiële problemen. Eén besparing van een paar euro of meer op je vaste lasten werkt het hele jaar – en langer – door. Besparen op vaste lasten heeft meer impact dan een salarisverhoging. Houd je vaste lasten dus zo laag mogelijk. Weet je niet waar je moet beginnen? Als je de training: ‘in 3 stappen je vermogen laten groeien’ aanschaft ontvang je een jaar lang elke week een besparingstip. Een heel jaar geïnspireerd blijven was nog nooit zo gemakkelijk.

Besparen op je vaste lasten vrouwen die snel rijk worden

Lees ook: 10 beste boeken voor financieel succes.

Verander je mindset

Je kunt rijk zijn en je toch arm voelen. De één zal zich rijk voelen met € 500,- de ander voelt zich arm met € 50.000,- op zijn rekening. Je mindset bepaalt mede of je jezelf beschouwt als een rijke vrouw. Gelukkig kun je je mindset veranderen.

Deze vragen gaan je helpen om inzicht te krijgen in je money-mindset en deze vervolgens een boost te geven.

  • Welk bedrag moet er op jouw rekening staan om je rijk te voelen?
  • Waarom voel je je rijk met dit bedrag op rekening?
  • Met wie vergelijk je jezelf en waarom?
  • Wat zou je kunnen ondernemen om het gewenste geldbedrag bij elkaar te krijgen?
  • Waar ben je op dit moment dankbaar voor?

Een positieve mindset helpt je om rijker te worden. Stop met denken in problemen en ga op zoek naar de mogelijkheden. Het speelt zich allemaal af in je hoofd.

Money mindset voor vrouwen die snel rijk worden

In deze blog heb ik 3 manieren verteld waarop hardwerkende vrouwen snel rijk kunnen worden. Ben jij er klaar voor? De training: ‘in 3 stappen je vermogen laten groeien’ helpt je stap-voor-stap een geautomatiseerd systeem te ontwikkelen waarmee het saldo op jouw spaarrekening gaat groeien. Kijk HIER om de training aan te schaffen.

Lees ook: De top 10 boeken voor financieel succes. Heb jij ze al gelezen?